söndag 21 februari 2010

Lollipoppiga färger i köksstudion!

Jag älskar ju att plåta färgstarkt och kontrastrikt men nu är jag inne i en mycket pastellig period som jag skrivit tidigare.Jag tror ju själv att min besatthet av pastell grundar sig i att jag är trött på att frysa om fötterna och vill ha vår nuuuuuuuuuuu! Tur att jag har en del rolig rekvisita (några kassar...) på lager :)

lördag 20 februari 2010

Färgglad dammsugarplåtning!

Mitt i flyttstök och lådor tog jag en liten paus och satte upp ett färgglatt set i köket. Lila och turkos är min favoritfärgkombination. Nu kan man käka upp setet, eller delar av det iallafall om man vill :)


onsdag 17 februari 2010

Sjuk modell och Roast på Berns

Det är förkylnings och febertider och modellen för dagens plåtning är sjuk så vi har fått skjuta fram allt till imorgon.
Igår kväll var vi på Roast på Berns, jag var skeptisk innan, för jag är skeptisk till hela konceptet som jag uppfattar det- att man ska vara taskiga mot varann. Igår var det iaf en av mina favoriter som roastades-Johan Rheborg. Jag blev såå positivt överraskad, det var riktigt, riktigt roligt. Det var bara en roastare som inte kunde hålla sig över bältet o då är det helt enkelt inte särskilt kul...Resten var superbra och mer med glimten i ögat. Lokko och Schyffert var roliga, för att inte tala om Rheborg när han fick ge igen :)

måndag 15 februari 2010

Pastellig redigering

På onsdag ska jag göra en 3 plåtningar i en, dvs jag ska plåta en modell o sen så tänkte jag göra en svartvit serie, en i kontrastrika färger och en pastellig. idag har jag testat lite pastellig redigering.


onsdag 10 februari 2010

Företagsporträtt med tvist!

Jag har redan lagt upp bilder på Tobias Zimmergren, men det blev många bra och han är rolig att fotografera så...här kommer en till! Han ger allt framför kameran, det gillar jag :)

tisdag 9 februari 2010

Företagsporträtt - en utmaning

Att fota företagsporträtt är riktigt roligt. Det gäller ju att man får personen som plåtas avslappnad och lite glad så att det blir trevliga bilder. Sen så ska personen ifråga bli nöjd också- en kul utmaning och en kick när man har både nöjda kunder och nöjd fotograf. Anna på bilden nedan är en mycket kräsen kvinna och hon är väldigt nöjd med sin bild. Det gör fotografen väldigt nöjd! :) Alla företag borde ha sin egna "Wall of Fame! på kontoret!

måndag 8 februari 2010

söndag 7 februari 2010

Here we come!!

Nu har Alexandra och jag träffat ett galleri och Decadence Party of Two ska ställa ut på ett mycket coolt ställe i juni!!! Vi ska göra ett par fotograferingar till sooo Stay tuned!

onsdag 3 februari 2010

Som i en fotoautomat..

En liten studie i Tobias Zimmergren, SharePoint-experten. Jag fick en liten flashback från när man var 10 år och varje gång man var i "stan" skulle ta bilder i fotoautomat. Helst skulle man ju dessutom klämma in sig 3-4 st...